top of page

48. RALLY ČESKÝ KRUMLOV


Odložený 48. ročník byl jiný. Krásné jarní počasí tentokrát vystřídalo nevlídné počasí podzimní. Rallye Český Krumlov se tentokrát netradičně uskutečnila ve dnech 12. až 14. listopadu 2021 jako finálový podnik tuzemské mistrovské sezony.


I přesto se organizátorům z ÚAMK Automotoklubu Rallye Český Krumlov a ČK motorsportu podařilo soutěž nabídnout v obvyklé kvalitě a divákům nabídli maximální zážitek.

Centrem 48. Rally Český Krumlov bylo stejně jako v minulých letech českobudějovické výstaviště.


Do Českého Krumlova se sjelo celkem 71 posádek.


Naše posádka Marek Vlček a na sedadle spolujezdce Tomáš Plachý a na voze Škoda Fabia R5 číslo 24.


Marka s Tomášem před samotným závodem čekaly ještě páteční přejímky a to v nově zrekonstruovaném pavilonu Z právě již na zmiňovaném českobudějovickém výstavišti kde se rovněž zúčastnili ve 14h shakedownu .


V 18h se již Marek s Tomášem postavili na start první rychlostní zkoušky, která byla odstartována na českobudějovickém výstavišti.


Naši posádku čekal náročný víkend. V sobotu byl závod zahájen slavnostním startem v Jelení zahradě pod českokrumlovským zámkem a to v 11:35h.


Posádky měly před sebou necelých 141km rozdělených do 12 rychlostních zkoušek. V sobotu posádky absolvovaly 7 rychlostních zkoušek v neděli na posádky čekaly 4 rychlostní zkoušky z nichž nejdelší byla rychlostní zkouška Rapotice necelých 26km.


Marek s Tomášem absolvovali celý závod úspěšně a celkově se umístili na 13 místě.


Za náš tým rovněž absolvovala Rally Český Krumlov Pavlína Tydláčková se svým spolujezdcem Markem Šotnerem a celkově se umístili na 29 místě, a dámském poháru na místě 1.


Děkujeme našim reklamním partnerům.

KRESTA RACING děkujeme za servis a zázemí.


Našim fanoušků děkujeme za přízeň a podporu.

bottom of page